Els Gausacs aconsegueixen el millor Sant Ponç de la seva història


  • Comparteix:

Els Gausacs han aconseguit aquest diumenge la millor actuació de Sant Ponç de la seva història. Els Castellers de Sant Cugat han descarregat la clàssica de 8, després d'assolir el 4 de 8, la torre de 7 i el primer 3 de 8 de la temporada. L'actuació d'aquest diumenge a la plaça d'Octavià també és la millor de la temporada. En la seva diada, els Gausacs han estat acompanyats pels Castellers del Poble Sec i els de la Vila de Gràcia.

Els Gausacs ja han portat a plaça diverses vegades el 4 de 8 i la torre de 7 aquesta temporada, a Gràcia i a Igualada. Amb el 3 de 8, el primer de la temporada, els camises verdes han completat la seva millor actuació, la clàssica de 8. Tot plegat suposa per als Castellers de Sant Cugat el millor Sant Ponç de la seva història.

Els caps de colla dels Gausacs, Àlex Castellarnau i Biel Samsó, han destacat la bona actitud dels camises verdes a plaça. A més, els darrers mesos han incrementat els membres de la formació, fet que els ha permès 'créixer de forma vertical però també horitzontal'. Samsó i Castellarnau han subratllat la voluntat de seguir creixent i consolidar aquests castells de cara a les properes actuacions.

B. Samsó / À.Castell

Volem seguir treballant als assajos amb un bon volum de gent per poder fer un salt qualitatiu i quantitatiu per Festa Major i el 25 de juliol. / Tenim un repte important: fer entendre que ens hem de consolidar amb aquests castells per explosionar del tot.


Els Castellers del Poble Sec han descarregat el 3 de 7 aixecat per sota, el 4 de 7 amb agulla i el 4 de 7. Els Castellers de la Vila de Gràcia han descarregat el 3 de 8, el 7 de 8 i la torre de 8 amb folre. Els caps de colla de les dues formacions han subratllat que l'actuació de Sant Ponç els ha permès assolir algunes fites que s'havien marcat.

Colles convidades

La diada ha anat molt bé, perquè hem repetit el 3 de 7 per sota, que ens va caure. / Ens ha anat molt bé poder fer el 2 de 8, perquè fa 15 dies vam caure. Avui ens hem tret els dubtes.


Ara, els Gausacs entren en una nova fase de la temporada que consistirà en mantenir els castells assolits per aconseguir més construccions de 8. Les dues properes actuacions a Sant Cugat seran durant la Festa Major i el 25 de juliol, quan tindrà lloc una nova diada castellera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.