El vuitè capítol del 'Pica lletres', avui a Cugat.cat


  • Comparteix:

Un moment del programa

Un moment del programa

Cugat.cat ofereix aquest dijous el vuitè capítol del programa televisiu 'Pica Lletres', produït per La Xarxa. En aquest episodi, alumnes del grup B de l'institut Rovira i Forns de Santa Perpètua de Mogoda i el grup A de l'escola Sant Gabriel de Ripollet hauran de superar diferents proves lingüístiques. La temporada consta de 18 programes que s'emeten els dilluns i els dijous a Cugat.cat.



El concurs, organitzat per La Xarxa, mobilitzarà enguany uns 12.000 alumnes de secundària de tot Catalunya. Una vintena de televisions i una vintena d'emissores de ràdio locals emeten el concurs.

Les emissions acabaran al juny amb la Gran Final nacional, que reunirà els concursants guanyadors de cadascuna de les eliminatòries locals. A cada programa, de 25 minuts de durada, els estudiants hauran de superar diferents proves. La principal és el lletreig de paraules, però també se'ls proposa construir rimes, detectar barbarismes i relacionar paraules amb la seva definició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.