Cal Temerari vol recuperar patrimoni arquitectònic amb micromecenatge


  • Comparteix:

Moment de la presentació d'un dels tres elements que volen recuperar

Moment de la presentació d'un dels tres elements que volen recuperar

L'espai autogestionat Cal Temerari ha iniciat aquest dimarts una campanya de micromecenatge amb Tot Suma per finançar els treballs de recuperació de tres elements arquitectònics que s'han trobat de manera imprevista durant les obres de remodelació de la casa. Durant 44 dies es poden fer aportacions d'entre cinc euros i fins els 500 per arribar a l'objectiu final que és de 2.800 euros. A canvi, Cal Temerari recompensarà els mecenes amb consumicions i altres serveis de l'espai, sopars al restaurant Terra Dolça, passejos amb Las Golondrinas de Barcelona i visites als espais del Museu de Sant Cugat i Cal Gerrer.

Un dels membres de Cal Temerari, Julià Mestieri, ha explicat que el pressupost que tenen per a les obres ja és molt ajustat i que s'han decidit pel micromecenatge per continuar amb l'esperit inicial de recuperar el patrimoni arquitectònic, històric i agrícola de l'espai.

Julià Mestieri

Hi ha molts elements arquitectònics rellevants en aquesta casa i que l'objectiu inicial ja era recuperar-los però ara han sortit alguns d'imprevistos. Evidentment ho hem de recuperar però el pressupost puja molt i ens cal d'alguna manera finançar-ho.


La campanya es divideix en dues fases. El primer objectiu fixat és el d'arribar als 2.000 euros que serviran per recuperar un cup de vi i un pou de 15 metres que deixaran a la vista amb iluminació. El segon objectiu, el de 800 euros, serà per rehabilitar un arc situat a la que serà la sala d'actes.

Cal Temerari ha comptat amb l'assessorament del Museu de Sant Cugat i està en converses per poder instal·lar uns plafons informatius dels elements recuperats, quan l'espai obri al públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.