La residència del Grup Catalònia a Valldoreix tindrà 12 places concertades


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i la consellera Neus Munté en un moment de la visita / Foto: Premsa Gencat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i la consellera Neus Munté en un moment de la visita / Foto: Premsa Gencat

El departament de Benestar Social i Família concertarà 12 places de la futura residència per a persones amb discapacitat intel·lectual que el Grup Catalònia posarà en marxa a Valldoreix després de l'estiu. Ho ha anunciat aquest dimecres la consellera Neus Munté, que reconeix que els recursos disponibles són limitats i que espera poder augmentar el número de places en un futur proper. En aquests moments, l'equipament acull un taller ocupacional amb 43 usuaris.

La Residència Aspasur Valldoreix del Grup Catalònia constarà de dues llars de 12 places cadascuna per acollir persones amb discapacitat intel·lectual. Després de l'estiu entrarà en funcionament una d'aquestes llars i la Generalitat concertarà les seves 12 places. La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, admet la manca de recursos públics però destaca compromís del departament amb el sosteniment de les estructures de l'estat del benestar.

Neus Munté

Aquestes 12 places són possibles amb el pressupost del 2015. És un primer pas i esperem anunciar més endavant les altres 12.


Munté ha visitat les instal·lacions de la residència aquest dimecres, acompanyada per l'alcaldessa, Mercè Conesa, i la secretària d'Inclusió Social i Promoció de l'Autonomia Personal, Carmela Fortuny.

Les 12 places anunciades estan incloses en un paquet de 700, destinades a usuaris dels àmbits de serveis socials arreu de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.