Torna el premi de periodisme d'investigació Ramon Barnils


  • Comparteix:

Cartell del premi

Cartell del premi

El Grup Barnils recupera el Premi Ramon Barnils de periodisme d'investigació amb l'objectiu d'estimular-lo arreu dels Països Catalans en qüestions i problemàtiques que tenen impacte sobre el país, tant a àmbit local, comarcal o nacional. El premi té el suport de Cugat.cat i de l'Ajuntament de Sant Cugat, entre altres.

El premi tindrà dos guardons: el primer valorat amb 1.200 euros al qual podran optar professionals i estudiants de periodisme i el segon, dotat amb 400 euros, que serà un accèssit només per a estudiants. El període per enviar originals s'obre aquest divendres i s'allargarà fins a l'1 de setembre. Les bases del premi poden consultar-se a la web del grup que porta el nom del periodista santcugatenc.

El Premi Ramon Barnils és la recuperació i actualització del guardó que, amb el mateix nom, va donar el setmanari 'El Temps' entre el 2001 i el 2008 als Premis Octubre de la ciutat de València. En la nova edició, el Grup Barnils té el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, Cugat.cat, els supermercats Bon Preu, el Grup Damm i el diari 'Ara'.

Anuari de Silencis Mediàtics
El president del Grup Barnils, David Bassa, ha fet l'anunci de la recuperació del premi, en la presentació de la cinquena edició de l'Anuari de Silencies Mediàtics. L'opacitat dels comptes de Societat Civil Catalana és un dels reportatges destacats d'aquesta edició. També hi sobresurten reportatges sobre la destrucció d'ocupació pública al País Valencià i el passat de l'alcalde del PP de Palma com a assessor d'embargaments i execucions hipotecàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.