Dinamiks proposa colònies i casals d'estiu que combinen aventura i aprenentatge


  • Comparteix:

El BTT Summer convina activitats d'aventura amb rutes en bicicleta / Foto: Dinamiks

El BTT Summer convina activitats d'aventura amb rutes en bicicleta / Foto: Dinamiks

L'empresa santcugatencs Dinamiks ha presentat el nou programa de colònies i casals per a infants de tres a 16 anys, que tindran lloc al juny, juliol i setembre. El programa recull activitats dedicades al lleure, l'aprenentatge i l'esport, entre les quals destaquen colònies amb rutes en bicicleta, activitats d'aigua i immersió lingüística en anglès.

Dinamiks és una empresa social que va néixer el 2012, amb la voluntat d'oferir serveis d'oci amb contingut pedagògic i aportar valor social mitjançant les seves activitats i col·laboracions.

Colònies
BTT Summer: Per a infants de nou a 16 anys. Activitats de lleure amb rutes en bicicleta amb jocs de nit i rutes nocturnes. Hi col·labora la Unió Ciclista Sant Cugat. Té lloc de l'1 juliol al 5 juliol a Vilanova de Prades. El preu és de 270 euros.


Aiguaventura: Per a infants de sis als 12 anys. Activitats guiades per un fil conductor i sortides diàries d'aventura i aigua passant des de les tirolines al kaiak. Té lloc a Mas d'en Baget en diverses dates amb l'opció d'estar cinc o set dies. El preu és de 299 euros per cinc dies i de 399 euros per a una setmana.


Casals d'estiu
Casal Lleuresport: Per infants de tres a vuit anys. Inclou jocs lúdics, fils conductors i aprenentatge, i activitats a la piscina per potenciar les habilitats dins l'aigua. Té la col·laboració de Meet Gym. Un casal que preveu la inclusió de nens i nenes en risc d'exclusió social i TEA. Ofereix diverses dates al juny, juliol i setembre, així com diferents tarifes de preus.

Casal Aventura: Per infants de sis a 12 anys. Inclou activitats multiaventura, que centren els sentits en la natura i l'esport per gaudir de totes les emocions. Amb la col·laboració de Can Caldés. Un casal que preveu la inclusió de nens i nenes en risc d'exclusió social i TEA. Ofereix diverses dates al juny, juliol i setembre, així com diferents tarifes de preus.

Casal Summer Experience: Per a infants de sis a 12 anys. Immersió lingüística amb monitors especialitzats en anglès combinades amb activitats per entendre la història i antics oficis de les masies. Amb la col·laboració de la Masia Can Fatjó dels Aurons. Ofereix diverses dates al juny, juliol i setembre, així com diferents tarifes de preus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.