Llum verda a la construcció del nou Institut Leonardo da Vinci


  • Comparteix:

L'institut Leonardo Da Vinci canviarà d'ubicació

L'institut Leonardo Da Vinci canviarà d'ubicació

L'Ajuntament i la conselleria d'Ensenyament han signat el conveni que permet la licitació de la construcció del nou edifici de l'institut Leonardo da Vinci, que s'ubicarà al barri de Volpelleres. Es preveu que les obres tinguin un cost de 8'7 milions d'euros, 840.000 dels quals aniran a càrrec pel consistori. D'aquesta xifra, 60.000 euros serviran per a la redacció del nou projecte i 780.000 seran per a la construcció del pavelló esportiu del centre.

El nou institut Leonardo da Vinci disposarà de sis línies d'ESO i tres de batxillerat i d'un pavelló de 600 metres quadrats, de les dimensions d'una pista de bàsquet, que podrà acollir entitats esportives i associacions de la ciutat. Quan el centre entri en funcionament, l'Ajuntament i la Generalitat redactaran un conveni que en reguli el seu ús. L'alcaldessa, Mercè Conesa, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, han signat el conveni aquest dilluns al matí al departament.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.