Isabel Martínez passa el testimoni de la presidència de l'AFA després de 15 anys


  • Comparteix:

Fitó i Martínez, al centre, acompanyades de membres de l'entitat

Fitó i Martínez, al centre, acompanyades de membres de l'entitat

Isabel Martínez ha passat aquest dimecres a Anna Fitó el relleu de la presidència de l'Associació de Familiars d'Alzheimer (AFA) Vallès Occidental, amb seu a la ciutat, després de 15 anys. Martínez, fundadora del col·lectiu, marxa amb 'la tranquil·litat de la feina ben feta' i demana a les entitats que tirin endavant per elles mateixes sense dependre de les ajudes de les administracions.

Una vuitantena de persones s'han aplegat al Claustre del Monestir en el marc de l'acte de celebració dels 15 anys de l'AFA. Un aniversari que la presidenta de l'entitat, Isabel Martínez, ha aprofitat per dir adéu i passar el testimoni a la nova presidenta, Anna Fitó, fins ara secretària de la junta.

Precisament, la feina de la junta directiva, que cobreix també la comarca, és el que ha volgut remarcar Martínez, centrant-se en la tasca de sensibilització i en l'ampli conjunt d'activitats per difondre el rerefons social de l'Alzheimer. Martínez, que ha agraït el suport de l'Ajuntament en aquests 15 anys, ha explicat a Cugat.cat que marxa amb el convenciment que els esforços fets han valgut la pena. També ha fet una crida perquè les entitats no vegin les ajudes de les administracions com el motor de la seva activitat.

Isabel Martínez

No podem la gent del carrer esperar que cap govern o ajuntament ens ho resolgui tot. Som nosaltres els que ens hem d'espavilar.


La nova presidenta de l'AFA Vallès Occidental, Anna Fitó, ha remarcat la consolidació a la ciutat del col·lectiu i ha subratllat que, malgrat tot, encara queda moltes accions per fer.

Anna Fitó

Continuarem amb el mateix projecte i sensibilitzarem encara més.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha agraït a l'AFA la feina feta i sobretot l'empatia demostrada per una entitat 'que sap posar-se en la pell dels altres'.

Els actes festius dels 15 anys de l'AFA han servit per acomiadar Martínez amb una actuació de l'Escola de Balls de Saló de Sant Cugat i de la coral Gospel Brand. La vetllada s'han tancat amb un brindis i l'entrega a Martínez d'una placa commemorativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.