La Festa Major Alternativa es trasllada als Jardins de la Penya Regalèssia


  • Comparteix:

Cartell de la festa / Foto: Facebook Festa Major Alternativa

Cartell de la festa / Foto: Facebook Festa Major Alternativa

La Festa Major Alternativa (FMA) canvia d'ubicació i se celebrarà als Jardins de la Penya Regalèssia del 26 al 28 de juny. Fonts properes a l'organització han explicat a Cugat.cat que la setena edició de la iniciativa, sota el lema 'Sant Cugat capital del pecat!', abandona la plaça de Pep Ventura perquè aquest espai acollirà activitats organitzades per La Cultural, que s'inclouran en el programa de Festa Major. Arran d'això, l'Assemblea de la FMA ha triat el nou espai entre les propostes que l'Ajuntament els havia ofert, un canvi que titllen d''imposat'.

La trobada comptarà amb les actuacions musicals de Lágrimas de Sangre, Crim, El Diluvi, Ghost Trip i Karabassà, entre d'altres. A més, acollirà activitats com sopars populars, un concurs de graffiti, animació infantil, el concurs de truites i una batalla de penyes. L'oferta musical de la festa està completada per El Veïnat, Insershow, BlackUp Sound, Pubilles Ninja, Zapato & Cordón, Pd Antigones i Smarx City.

El cartell de la FMA d'enguany mostra Adam i Eva amb el Pi d'en Xandri de fons. Els dos personatges utilitzen telèfon mòbil, beuen un còctel i van acompanyats d'una càmera de seguretat i un cupido caracteritzat com un policia antiavalot. També hi apareix la serp carregant una bossa que satiritza la marca Apple i s'observen grues d'obres i un cartell de 'prohibit jugar a pilota'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.