Una bàrman del Dr.Lagarto participa a la semifinal de la Botran's Rookie Cup


  • Comparteix:

Realització d'un cóctel / Foto: Facebook Dr. Lagarto

Realització d'un cóctel / Foto: Facebook Dr. Lagarto

La bàrman Drölma Generelli, del bar Dr. Lagarto de Sant Cugat, està entre els semifinalistes del 1r concurs nacional de joves talents en la cocteleria, Botran's Rookie Cup. Dels 36 semifinalistes que competiran a Barcelona, Granada i Valladolid, només nou passaran a la final que se celebrarà a Sant Sebastià. El guanyador de la Bortan's Rookie Cup participarà en una estada de set dies en una cocteleria d'Europa i viatjarà a Guatemala per conèixer l'elaboració del ron Botran.

La Botran's Rookie Cup té com a principal objectiu donar suport als joves coctelers en la seva trajectòria. La semifinal té lloc aquest dimarts a la cocteleria Mutis de Barcelona i comptarà amb un jurat format pel bàrman i director de Boca Chica, Sergio Padilla, la mànager i responsable d''Ajoblanco', Cristina Bruno, Jordi Baques de la cocteleria Mutis, i el propietari del Caribbean Club Roneria, Juan José González Rubiera.

Els principals aspectes que valoraran a les combinacions dels semifinalistes seran el sabor i caràcter del còctel, la tècnica utilitzada, la creativitat, la presentació final i la relació amb la cultura Guatemalenca, d'entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.