Josep Maria Muntañé és el nou director de CAVIS en substitució de Rosa Ribas


  • Comparteix:

Rosa Ribas, que veiem a la foto, ha deixat la presidència de l'entitat.

Rosa Ribas, que veiem a la foto, ha deixat la presidència de l'entitat.

Josep Maria Muntané és el nou president de la Fundació Cavis, en substitució de Rosa Ribas, que ocupava aquest càrrec des de l'inici de la fundació. Muntané encara aquesta nova etapa amb la voluntat de continuar la bona tasca feta fins ara, i sobretot, amb l'objectiu d'aconseguir més recursos econòmics i nous socis que els permetin continuar ampliant els serveis i rebaixar a la vegada les quotes que han de pagar els usuaris.

La Fundació Cavis va néixer ara fa 4 anys amb la voluntat d'oferir diferents tallers i serveis d'assessorament i rehabilitació a les persones que pateixen malalties degeneratives com l'alzheiemer.

Passada aquesta primera etapa, els membres del patronat de la fundació han acordat fer una renovació dels càrrecs per tal de donar un nou impuls a la seva tasca i evitar també el desgast personal. Així ho ha explicat Josep Maria Muntané, que és ara el nou president de Cavis, en substitució de Rosa Ribes.

Muntané ha volgut fer una valoració molt positiva de la feina feta per la seva predecessora.

Josep Maria Muntané

És extraordinàriament positiva, perquè és un centre molt ben muntat, que tot i que els serveis són cars, són bons i els podem mantenir.


El nou president ha afegit que, precisament aquest elevat cost dels serveis, comporta que el seu principal repte sigui el creixement econòmic, tant amb més ajudes per part de l'administració i diferents institucions, com amb l'increment de socis. Per a Muntané, es vol oferir un bon servei però també amb unes quotes que puguin ser accessibles per a tothom.

Josep Maria Muntané

L'objectiu qualitatiu és el bon servei, i la necessitat objectiva que tenim és créixer, perquè aquestes fundacions són deficitàries i l'ajuda externa és necessària.


Recordem que, actualment, la Fundació Cavis compta amb diferents serveis com els tallers de memòria, el centre de dia per a malalts d'alzheiemer o altres activitats dirigides a persones afectades per malalties neurodegeneratives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.