Els treballadors de l'Ajuntament tindran bicicletes elèctriques per anar a la feina


  • Comparteix:

Les bicicletes elèctriques es carregaran a l'aparcament de davant de l'ajuntament / Foto: Localpress

Les bicicletes elèctriques es carregaran a l'aparcament de davant de l'ajuntament / Foto: Localpress

L'Ajuntament posa en marxa un pla de desplaçaments saludable i sostenible adreçat als seus treballadors, que disposaran de sis bicicletes elèctriques per anar a la feina. Els participants podran gaudir durant un mes de la bicicleta, que després passarà a mans d'un altre company i així de forma successiva. Es tracta d'una manera de donar un ús complementari a la flota de 13 bicicletes del consistori, que els empleats poden utilitzar per moure's pel municipi en horari laboral des del 2009.

Els treballadors municipals que vulguin participar en el pla de desplaçaments podran emportar-se la bicicleta a casa i la carregaran a l'aparcament que hi ha a l'entrada de l'ajuntament.

El consistori assegura que amb aquesta mesura es podran estalviar 2,4 tones de CO2 per any. El cost d'aquest nou servei és de 12.000 euros que s'han destinar per a la instal·lació del sistema de càrrega i aparcament situat davant de l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.