6 Claus reclama a l'Ajuntament que compleixi els terminis d'actuació pactats


  • Comparteix:

Façana principal de les cases dels mestres de la Floresta

Façana principal de les cases dels mestres de la Floresta

El col·lectiu 6 Claus reclama a l'Ajuntament que compleixi el terminis d'actuació pactats per al projecte de masoveria urbana a les cases dels mestres de la Floresta. El consistori hauria d'haver activat l'escola-taller per reformar els habitatges fa un mes, segons els membres de 6 Claus, que lamenten la falta de voluntat política per tirar endavant el projecte des que va signar-se al març.

6 Claus assegura que les cases dels mestres de la Floresta estan buides i sense cap activitat. Un dels seus membres, Manel Berenguer, diu que s'han cansat d'esperar i demanen a l'Ajuntament i a Promusa que posin en marxa el projecte d'habitatge públic en règim de masoveria urbana que es va signar i que compleixin els terminis pactats.

Manel Berenguer

No desconfiem que el projecte tirarà endavant, però ens mosqueja que fallin les formes que es van pactar amb l'Ajuntament. Tenim ganes de posar-nos mans a l'obra.


El col·lectiu assegura sentir-se impotent davant la falta d'accions de l'Ajuntament i expressen la seva voluntat de començar a treballar per reformar els habitatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.