La mostra fotogràfica dels Gegants obre la programació de juny de les biblioteques


  • Comparteix:

Les creacions de les escoles, protagonsistes / Foto: Gegants

Les creacions de les escoles, protagonsistes / Foto: Gegants

La inauguració de l'exposició '1r Concurs de fotografia gegant: cercavila d'escoles', dels Geganters de Sant Cugat, dóna el tret de sortida aquest divendres a la programació de juny de les biblioteques municipals. La biblioteca central Gabriel Ferrater acull la mostra fins al 13 de juny. El mes que ve, els equipaments oferiran més exposicions, narració de contes i el lliurament del 10è Premi Literari de Narrativa Infantil, dimarts que ve, a les set de la tarda, a la Gabriel Ferrater.

Exposicions
La mostra 'Maternitats' serà a la biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona entre dimarts que ve i el 27 de juny, en una producció del Programa de Cooperació Internacional de l'Obra Social 'la Caixa'.

'Animal!' és la proposta expositiva que Tantàgora exhibeix, des de dimecres que ve fins al 25 de juny, també a l'equipament mirasolenc.

El 16 de juny s'obren les portes, també a Mira-sol, de la mostra 'Una guerra de trinxeres', a càrrec de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació. La proposta serà a la biblioteca central i es podrà conèixer fins al 9 de juliol.

Hora del conte
La programació bibliotecària inclou dues cites. La primera, el 10 de juny, a les sis de la tarda, amb la lectura de 'Les princeses també es tiren pets' a càrrec de Clara Gavaldà, a la biblioteca Marta Pessarrodona.

La segona narració tindrà lloc el 20 de juny, a les dotze del migdia, de la mà de 'La maleta dels monstres' i la veu de Gisela Llimona. La convocatòria serà a la central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.