El 'Va parir Tour' estrena escenari i temporada d'estiu a Sant Cugat


  • Comparteix:

La 8a edició de la gira d'actuacions musicals de Ràdio Flaixbac que recorre pobles i ciutats catalanes, el 'Va parir Tour', ha desembarcat aquest divendres al Parc de Ramon Barnils, on ha estrenat la temporada d'estiu i una nova escenografia. La festa musical, que ha durat quatre hores, ha aplegat centenars de persones en un públic intergeneracional i familiar.

El 'Va parir Tour' s'ha estrenat en tots els sentits a Sant Cugat. La gira ha aterrat per primera a la ciutat, ha encetat la seva temporada d'estiu i ha inaugurat la seva nova escenografia, que mantindrà els propers mesos. El grup capitanejat pel director del programa 'El matí i la mare que el va parir', Carles Pérez, ha estat rebut amb efusió a Sant Cugat, on la gira s'ha trobat amb un públic familiar.

Carles Pérez

És la primera vegada que venim a Sant Cugat i ens fa molta il·lusió. És un lloc on ens escolta molta gent, sobretot el 'Matí i la mare que el va parir' perquè és un públic molt familiar.


El públic ha respost a la convocatòria de l'equip d''El matí i la mare que el va parir'.

Assistents

Ho vaig sentir a la ràdio i trobo que està molt bé, a mi m'agrada. / Ho vaig escoltar i no m'ho vaig creure, ho vaig buscar a la seva web i vaig veure que realment venien aquí. / Sempre que vaig a l'escola amb la meva mare posem ràdio Flaixbac. / Al cotxe sempre escoltem ràdio Flaixbac.


La festa ha comptat amb l'actuació de diversos punxa-discos de la ràdio musical i ha aplegat centenars de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.