Avui s'obre el període de preinscripcions a les escoles bressol i a l'Escola Municipal de Música


  • Comparteix:

Imatge de l'escola bressol El Tricicle.

Imatge de l'escola bressol El Tricicle.

Avui s'obre el període de preinscripcions pel curs vinent a les set escoles bressol locals, i a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Per primera vegada, aquest any els pares podran conèixer la data en què es publicaran les llistes d'alumnes admesos a través d'un missatge de text al telèfon mòbil.

Fins el 14 de maig és obert el període d'inscripció per a menors de 3 anys a les sis escoles bressol públiques de la ciutat, que ofereixen un total de 207 places. A les escoles La Mimosa, El Niu, Gargot, Tricicle i Cavall Fort, les preinscripcions es poden fer efectives a l'Oficina d'Atenció Citadana de la plaça Barcelona, i a les oficines descentralitzades de Mirasol i La Floresta. Pel que fa l'Escola Bressol Valldoreix, que depèn de l'Entitat Municipal Descentralitzada, i l'escola bressol concertada Nostra Senyora de Montserrat, les preinscripcions es duen a terme als mateixos centres.

El procés de preinscripció compta enguany amb un nou servei d'informació a través de missatges de text al telèfon mòbil. Per tal d'accedir a aquest nou servei SMS de l'Ajuntament, els interessats han d'omplir un formulari al qual es pot accedir a través de la pàgina web de l'Ajuntament.
Segons la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, aquest nou sistema tindrà una bona acollida, ja que agilitza el procés d'inscripció.

Àngels Solé

L'SMS agilitza el procés, i crea un sistema d'informació ràpid, cosa que s'agraeix ja que els pares cada vegada tenen menys temps.


Pel que fa l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels, les inscripcions es poden fer efectives durant el mateix període, del 3 al 14 de maig. Aquest procés coincideix amb el període d'inscripció ja iniciat - per a les proves d'accés als estudis de Grau Mitjà, que aquest centre oferirà a partir del curs vinent i que obrirà la porta a convertir-lo en un conservatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.