Les inscripcions per als cursos d'estiu de la XCCP arrenquen aquest dimecres


  • Comparteix:

El Casal TorreBlanca és un dels equipaments de l'XCCP / Foto: Localpres

El Casal TorreBlanca és un dels equipaments de l'XCCP / Foto: Localpres

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) obre aquest dimecres el termini d'inscripcions per al programa de cursos i tallers d'aquest estiu, amb un ampli ventall de possibilitats. Destaca la inauguració de La Pua-Oficina Musical, que donarà a conèixer oficialment aquest servei dirigit als músics de Sant Cugat. Una nova edició de la Mostra de Turisme Jove, a partir del 22 de juny, posarà al servei del jovent recursos per planificar les vacances.

Coneixement, expressió, benestar personal, cuina i audiovisuals són alguns dels temes que formen part del seguit d'activitats que la xarxa oferirà entre juny i setembre. Són propostes que es reparteixen entre els set equipaments que donen forma a la XCCP. Els interessats a prendre part d'alguna d'aquestes activitats tenen temps de formalitzar la inscripció entre aquest dimecres i el 10 de juny als centres integrats.

Més enllà de cursos i tallers, aquest estiu l'XCCP celebrarà una festa per donar per inaugurada La Pua-Oficina Musical, que neixia a la tardor amb la voluntat de dinamitzar la creació musical que es dóna al municipi. Serà el diumenge 21 de juny, Dia Internacional de la Música, i s'allargarà de les onze del matí a les nou del vespre a la terrassa del Casal TorreBlanca. És una cita en què es donaran cita bona part dels músics locals, tal com ha avançat el responsable de l'oficina, Pau Sans, al programa 'Ritme Santcugatenc' de Cugat.cat (91.5FM).

Pau Sans

Hi convidarem tots els músics. Tindrem música en directe d'estils molt diferents però tots seran músics locals.


L'estiu és moment de vacances i l'Oh!Ficina Jove vol donar un cop de mà als santcugatencs en el moment de preparar els seus viatges i activitats. Aquest és l'objectiu de la Mostra de Turisme Jove que se celebrarà del 22 al 24 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.