Les agències de la ciutat detecten més vendes de viatges d'estiu que l'any passat


Temes relacionats

Les capitals europees es consoliden com el destí estrella per Setmana Santa ( 1/abr/15)

Les capitals europees, destinació dels santcugatencs pel pont ( 4/des/10)


  • Comparteix:

Platja de Ca'n Picafort, Mallorca / Foto: ACN

Platja de Ca'n Picafort, Mallorca / Foto: ACN

Les agències de viatges de Sant Cugat han començat a registrar un augment de vendes per als tres mesos d'estiu d'enguany en comparació amb la de l'any passat. Tot i això, les agències consultades per Cugat.cat s'esperen al final de la temporada per quantificar aquesta pujada. Les illes Cànaries, Balears i les Gregues, i destins del centre i del sud d'Àmèrica com Cuba i el Perú són les destinacions preferides pels santcugatencs.

Els responsables de les agències Ocoa Travel Consulting, Viatges Sant Cugat i Skeido S.L expliquen que les ganes de viatjar dels santcugatencs han pujat i que comencen a notar una baixada de la crisi a causa de l'augment de vendes de viatges per aquest estiu.

Agències Viatges

Una mica sí que ha augmentat. Potser no tant com diu la gent, i des que hi ha hagut les eleccions s'ha parat, però sí que ha augmentat. / Ha pujat una mica, com a mínim hi ha més moviments que anys enrere. / Crec que han augmentat les ganes de viatjar i que aquest any la gent vol tornar a sortir.


La tònica general, tal com han informat les agències consultades per Cugat.cat, són els viatges on es puguin aprofitar les primeres onades de calor. En aquest sentit, han registrat més vendes a destins com Sud-Amèrica i a les illes mediterrànies. Tot i això, Àsia i els Estats Units encara són destins molt sol·licitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.