Les agències de la ciutat detecten més vendes de viatges d'estiu que l'any passat

Platja de Ca'n Picafort, Mallorca / Foto: ACN

Societat

Publicat el 10/jun/15 per Carla Serra

Les agències de viatges de Sant Cugat han començat a registrar un augment de vendes per als tres mesos d'estiu d'enguany en comparació amb la de l'any passat. Tot i això, les agències consultades per Cugat.cat s'esperen al final de la temporada per quantificar aquesta pujada. Les illes Cànaries, Balears i les Gregues, i destins del centre i del sud d'Àmèrica com Cuba i el Perú són les destinacions preferides pels santcugatencs.

Els responsables de les agències Ocoa Travel Consulting, Viatges Sant Cugat i Skeido S.L expliquen que les ganes de viatjar dels santcugatencs han pujat i que comencen a notar una baixada de la crisi a causa de l'augment de vendes de viatges per aquest estiu.

Agències Viatges

Una mica sí que ha augmentat. Potser no tant com diu la gent, i des que hi ha hagut les eleccions s'ha parat, però sí que ha augmentat. / Ha pujat una mica, com a mínim hi ha més moviments que anys enrere. / Crec que han augmentat les ganes de viatjar i que aquest any la gent vol tornar a sortir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La tònica general, tal com han informat les agències consultades per Cugat.cat, són els viatges on es puguin aprofitar les primeres onades de calor. En aquest sentit, han registrat més vendes a destins com Sud-Amèrica i a les illes mediterrànies. Tot i això, Àsia i els Estats Units encara són destins molt sol·licitats.