L'Assemblea per l'Escola Bilingüe farà una festa diumenge a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Fragment del cartell de l'acte / Foto: Assemblea Escola Bilingüe

Fragment del cartell de l'acte / Foto: Assemblea Escola Bilingüe

L'Assemblea per l'Escola Bilingüe (AEB) organitzarà aquest diumenge la Festa per una Escola Bilingüe, a partir de les onze del matí, a la plaça d'Octavià. L'acte tindrà la presència d'entitats com Societat Civil Catalana (SCC) i oferirà activitats infantils i estands informatius per explicar a les famílies la tasca del col·lectiu per assegurar i garantir el dret dels alumnes a rebre l'ensenyament en català i castellà.

L'assemblea territorial de l'entitat ha escollit Sant Cugat per fer la festa per ser la primera ciutat de la zona en constituir una entitat de pares i mares que treballés per l'educació en castellà i català, segons la presidenta local de l'assemblea i portaveu, Ana Losada. La presidenta de l'AEB considera que cal fer 'activitats en positiu' per fer arribar a les famílies que tenen el dret d'escollir l'ensenyament que volen per als seus fills i filles.

Ana Losada

El que volem és dir que tenim la llibertat per triar l'escola bilingüe. Respectem qui vol la immersió lingüística.


A l'acte de diumenge intervindrà el president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, i hi assistiran socis de l'entitat procedents de ciutats de l'àrea metropolitana, així com testimonis de mestres i pares a favor d'una major presència del castellà a les aules.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.