Ja no queden inscripcions per participar al concurs d'arrossos de Festa Major


  • Comparteix:

El concurs es farà el 28 de juny

El concurs es farà el 28 de juny

Els 125 espais per participar al 35è concurs d'arrossos de Festa Major s'han acabat aquest dilluns. Els 80 primers llocs s'han adjudicat per a la plaça de Barcelona, on se celebrarà el concurs, i els restants es repartiran entre la plaça de Can Quitèria i el carrer de Girona. La festa té lloc el diumenge 28 de juny.

Els organitzadors, la Penya Regalèssia, han acordat les bases del concurs, que enguany ha augmentat el nombre d'inscripcions fins als 125 arrossos.

El concurs tindrà lloc a la plaça de Barcelona a partir de les deu del matí. A partir d'aquesta hora, l'organització facilitarà els tiquets als participants que podran agafar el material i instal·lar-se a la localització que tenen assignada. Els concursants podran fer servir tots els ingredients que vulguin.

A més del tradicional concurs i del ball de l'arròs a càrrec del conjunt Gran Casino, enguany la diada inclourà l'actuació de Miquel del Roig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.