La pastisseria Hoffmann, guanyadora del Premi a la Millor Pasta de Te de l'Estat


  • Comparteix:

El concurs ha aglutinat 140 propostes

El concurs ha aglutinat 140 propostes

La pastisseria Hoffmann de Barcelona ha guanyat el primer premi Dulcypas de Millor Pasta de Te Artesana d'Espanya, organitzat a l'Hotel QGAT pel Grup Vilbo, amb seu a Sant Cugat i que edita revistes com 'Dulcypas', 'So Good...', 'Saber y Sabor' i 'Arte Heladero'. La peça ha estat escollida per un jurat professional entre 140 propostes d'arreu de l'Estat espanyol i és una reinterpretació del clàssic pastís sacher.

El president del jurat, el mestre pastisser Paco Torreblanca, ha posat en valor l'afluència de participació de la iniciativa. A més, ha reivindicat la tradició que hi ha arreu de l'Estat espanyol pel que fa al consum de pastes de te.

Paco Torreblanca

Sí que hi ha tradició, sobretot de pastes tradicionals. Hi ha 140 propostes. Mai s'havia donat una resposta tan massiva a un concurs com aquest.


El redactor en cap de la revista 'Dulcypas', Jaume Cot, també veu com un èxit la convocatòria del certamen, que considera un estímul perquè els professionals de la rebosteria puguin reivindicar el seu ofici.

Francesc Cot

No ens esperàvem una resposta tan considerable. El concurs crea un estímul als professionals de les pastes de te que volen reivindicar el seu ofici.


El jurat del premi ha estat format per 10 professionals de la rebosteria com Paco Torreblanca, Olivier Fernández, Enric Navarro i el propietari de la pastisseria santcugatenca Dolç, Yann Duytsche, entre d'altres. Per valorar quina és la millor pasta, han tingut en compte criteris de sabor, textura, aspecte i originalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.