El muntatge 'Micromut' tanca la temporada del Cicle de Teatre al MUT de TorreBlanca


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

Els esquetxos tragicòmics del muntatge 'Micromut' han posat aquest diumenge el punt final a la temporada del Cicle de Teatre al MUT de TorreBlanca. Interpretat pel jove grup de teatre Lorca, dels Tallers de Teatre Sílvia Servan, l'obra ha posat de manifest la quantitat de situacions absurdes que passen a la vida real i ho ha fet a través de gags curts amb rerefons tragicòmic.



Què passa quan un desconegut escolta una nota de veu íntima de la persona que està asseguda al seu costat? Aquest és el tret de sortida de l'espectacle 'Micromut', del grup de teatre Lorca, que aquest diumenge ha posat el punt final a la temporada del Cicle de Teatre al MUT de TorreBlanca.

La directora del grup de teatre Lorca, Vera Giró, explica que han volgut jugar amb el concepte de micro-teatre i el nom del MUT, per narrar l'absurditat de moltes de les situacions que vivim els éssers humans.

Vera Giró

Ens agradava el contrast que un micro no pot ser mut. Hem volgut jugar amb el concepte de micro-teatre i el nom del bar, MUT, on hem fet aquest cicle de teatre amb els Tallers Sílvia Servan.


Lorca és un dels 13 grups dels Tallers de Teatre Sílvia Servan i està format per joves de 17 a 19 anys. Sota la direcció de Vera Giró, el grup ha demostrat que l'humor és quelcom intergeneracional a partir d'uns esquetxos on les noves tecnologies, els embolics amorosos i els malentesos han estat els principals protagonistes.

L'obra, com explica la directora del grup Lorca i membre de l'organització del Cicle de Teatre, Vera Giró, ha estat creat a partir de la tècnica de creació col·lectiva, una eina que utilitzava Sílvia Servan.

Vera Giró

Jo vaig aportat unes idees i a partir d'aquí vam fer 'creació col·lectiva', una tècnica que utilitzava la Sílvia Servan amb nosaltres, els professors.


L'humor tragicòmic de 'Micromut' ha posat el punt final a la temporada del Cicle de Teatre al MUT que organitzen conjuntament el Tallers de Teatre Sílvia Servan, El MUT del Casal TorreBlanca i la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.