Sant Cugat celebra, per cinquè any, el Dia d'Europa al Món


  • Comparteix:

Cartell de l'edició 2004 del Dia d'Europa

Cartell de l'edició 2004 del Dia d'Europa

El Claustre del Monestir acull avui el Dia d'Europa del Món, que servirà perquè -per cinquena vegada- es trobin els ciutadans comunitaris que viuen a Sant Cugat. La commemoració, que oficialment se celebra diumenge, s'inclou en el programa del Fòrum 2004 al qual s'ha adherit el nostre municipi. Enguany, la trobada reunirà també els ciutadans dels 10 països que s'han incorporat a la Unió Europea.

Un espectacle de danses africanes de l'Esbart Santcugatenc i un tast de menjars d'arreu del món preparat per l'ONG 'Sabores del Mundo' formen part el programa de l'acte. L'objectiu de la trobada dels diversos ciutadans comunitaris és reforçar el sentiment de pertinença a la ciutat. L'alcalde Lluís Recoder explica que el Dia d'Europa demostra l'europeisme de Sant Cugat.

Lluís Recoder

La trobada serveix perquè Sant Cugat refermi el seu europeisme


El proper acte del programa de participació de Sant Cugat en el Fòrum serà un concert del grup afroamericà American Gospel Singers el 22 de maig al Teatre Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.