Cal Temerari es presenta com un lloc per construir afinitats de millora social


  • Comparteix:

El primer acte a Cal Temerari ha aplegat entitats que coincideixen amb els seus eixos de treball

El primer acte a Cal Temerari ha aplegat entitats que coincideixen amb els seus eixos de treball

Cal Temerari ha acollit aquest dijous la seva primera sessió pública, on davant una quarantena de persones ha presentat els seus sis eixos de treball: igualtat de gènere, sostenibilitat en la diversitat, suport mutu, economia social i solidària, cultura i contracultura com a quelcom transformador i intervenció social i comunitària. Per fer-ho, s'ha acompanyat per entitats locals afins al projecte que han explicat les bases de la seva tasca, que coincideix amb les línies de l'espai autogestionat. De moment, Cal Temerari té 170 associats i obrirà definitivament les portes al juliol.

Un dels membres de Cal Temerari, Julià Mestieri, confia que el projecte esdevingui 'un lubricant social que permeti seguir millorant la societat.'

Julià Mestieri

Confiem que Cal Temerari sigui un espai per construir xarxes. La voluntat és que sigui el lubricant social que ens permeti seguir avançant i millorant la societat.


Les entitats que han participat en aquesta presentació per mostrar l'esperit cooperatiu de Cal Temerari han estat El Senglar Cultural, Hora Bruixa, L'Ortiga, LabCoop, Noestasola, El Mussol, Assedega'm, Dissidència Sònica i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH). Les associacions han explicat la tasca que duen a terme a la ciutat i han posat en valor la iniciativa que duu a terme l'espai autogestionat del carrer de la Plana de l'Hospital.

Compte enrere per la obertura de portes
Cal Temerari obrirà definitivament les portes al juliol, quan finalitzin les obres. Abans, aquest dissabte, acull una assemblea extraordinària d'associats per donar compte sobre l'estat econòmic i d'execució d'obres, així com la proposta de programació entre setembre i desembre. També s'hi celebrarà una festa per a socis de preinaguració amb música en directe i un tast gastronòmic de la futura carta de l'espai.

Cal Temerari també proposa celebrar la revetlla de Sant Joan amb una festa veïnal al carrer que començarà a les quatre de la tarda on hi haurà música en directe, a càrrec del col·lectiu Dissidència Sònica, i un sopar popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.