Sant Cugat inverteix gairebé 200.000 euros per asfaltar carrers i renovar voreres


  • Comparteix:

Una imatge del carril bici al carrer Montserrat Roig, que ha estat asfaltat de nou / Foto: Localpres

Una imatge del carril bici al carrer Montserrat Roig, que ha estat asfaltat de nou / Foto: Localpres

L'Ajuntament ha executat aquest mes la renovació i asfaltat d'alguns carrers de la ciutat. En total, s'han destinat 198.440 euros per renovar el ferm de 25 carrers i fer el manteniment de sis voreres. Les feines d'asfaltat ja estan acabades en alguns punts i s'acabaran d'enllestir, a d'altres, durant l'estiu. Les obres al paviment les ha executat l'empresa Asfaltos Augusta, SL, mentre que les de les voreres han anat a càrrec de Construcciones Fertres, SL.

Els treballs d’asfaltat han finalitzat ja en diversos carrers i durant el mes de juny s’enllestirà la millora del ferm de la rotonda del carrer de la Mina i de trams dels carrers de Canadà, Abat Marcet i Àngel Guimerà. Abans que acabi el setembre, també s’asfaltaran trams dels carrers de Villà i Mestres.

Les voreres que s’han renovat corresponen als carrers de Sabina Canyameras (248 m2), d'Arnau de Vilanova (415 m2), d'Ordal (25 m2), de Joan Miró (128,40 m2), de Josep Valls (44 m2) i de Verdi (398 m2).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.