L'ADF demana no abaixar la guàrdia davant el risc d'incendi tot i les pluges


  • Comparteix:

Els members de l'ADF lluitant contra un incendi / Foto: ADF

Els members de l'ADF lluitant contra un incendi / Foto: ADF

L'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sant Cugat demana a la ciutadania que no abaixi la guàrdia davant el risc d'incendis tot i les condicions meteorològiques favorables de les últimes setmanes. Les pluges han millorat les previsions d'una temporada que es preveia molt complicada, però l'ADF manté els protocols i l'alerta per evitar focs.

La previsió meteorològica preveu que les pluges seguiran, però l'agrupació assenyala que es tracta d'una variable imprevisible i que, en cas que canviï, es podria tornar a complicar la temporada. Tot i la millora de les perspectives, el cap de l'ADF de Sant Cugat, Iñaki Ferreira, ha destacat que l'agrupació seguirà treballant amb els mateixos protocols i mantindrà l'alerta davant de qualsevol emergència, especialment el cap de setmana.

Iñaki Ferreira

Si la meteorologia és bona, és una gran notícia. Però seguirem de guàrdia i estarem tot el dia pendent de les situacions.


Ferreira ha fet una crida a evitar les conductes de risc en dies en què hi ha especial perill d'incendi en un municipi especialment vulnerable per la gran quantitat d'urbanitzacions que acull. En aquest sentit, ha destacat que compten amb l'ajuda de la ciutadania de Sant Cugat, que està especialment conscienciada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.