Els santcugatencs que compren petards es gasten entre 30 i 50 euros


  • Comparteix:

Sant Cugat disposa de 10 punts de distribució de petards

Sant Cugat disposa de 10 punts de distribució de petards

Els paradistes de venda de petards apunten que els santcugatencs que compren es gasten una mitjana d'entre 30 i 50 euros en aquests artefactes per Sant Joan. També preveuen un augment de les vendes respecte l'any passat, sobretot aquest dimarts a la tarda.

Sant Joan és una festivitat molt arrelada i els petards continuen sent un dels protagonistes de la revetlla. Segons l'encarregat de la parada de venda de petards de la plaça del Mil·lenari, Marc Marimón, els comerços esperen que les vendes dels productes augmentin respecte l'any passat. El punt màxim de vendes serà aquest dimarts a la tarda.

Marc Marimón

Esperem que aquest any vagi millor que l'any passat ja que hi ha més moviment.


Ja fa dies que la ciutat té10 punts de venda on els amants de la pirotècnia poden trobar productes per a tots els gustos. L'encarregat de la botiga Petardos CM del carrer de Puig i Cadafalch, Artur Rodríguez, ha explicat a Cugat.cat que els petards 'de tota la vida' com els 'xinos' i 'els americanos' són els que més agraden als santcugatencs tot i que el producte estrella per als més petits continua sent 'les cebetes'.

Arturo Rodríguez

Els petards més venuts són els 'xinos', però per als nens més petits són 'les cebetes'.


Enguany no hi ha canvis en el reglament que estableix les categories o les edats mínimes per a l'adquisició d'articles pirotècnics. De manera que els de la categoria 1, que són bombetes i altres de molt baixa perillositat, es poden comprar a partir dels 12 anys; els de la categoria 2, que són de baixa perillositat i poc soroll, es poden comprar a partir dels 16 anys; i els de la categoria 3, de perillositat mitjana, es poden adquirir a partir dels 18.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.