Dos santcugatencs preparen un viatge solidari per regalar moments de felicitat


  • Comparteix:

Una de les santcugatenques durant un dels seus viatges per l'Àfrica / Foto: Vídeo promocional de la campanya

Una de les santcugatenques durant un dels seus viatges per l'Àfrica / Foto: Vídeo promocional de la campanya

Els santcugatencs Tito Español i Pili Puig iniciaran al setembre un viatge solidari per Sud-amèrica durant el qual regalaran 'moments de felicitat'. Per fer-ho possible, els dos impulsors de la iniciativa han organitzat una campanya de micromecenatge a través de la seva ONG mou.cat. Tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a generar entre la gent que més ho necessiti moments de felicitat que quedaran registrats en vídeos personals per als diferents donants.

El 9 de setembre els dos santcugatencs encetaran aquest viatge solidari que busca crear un itinerari feliç. Tito Español ha explicat que l'objectiu és destinar els diners aconseguits a crear moments de felicitat, comprant o generant allò que necessitin.

Tito Español

Aquests diners aniran íntegrament destinats a crear moments de felicitat a gent que ho necessita. Si veiem algú que ho necessita, li comprarem allò que calgui.


Quan falten 40 dies per acabar la campanya, el projecte ja ha aconseguit 725 euros, malgrat que el repte era 500. Español ha assegurat que tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a crear aquests moments de felicitat i es tractaran de manera personalitzada.

Tito Español

Tractem cada donatiu d'una manera molt personal. Amb cada donatiu creem un cas de felicitat, fem un vídeo i un reportatge fotogràfic i expliquem cada cas.


L'itinerari arrencarà al Brasil i acabarà a Bolívia, passant pel Paraguai, l'Uruguai, l'Argentina, Xile i el Perú. Tito Español i Pili Puig també són els responsables del projecte HappyWeek, un joc contra la monotonia en la parella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.