Hora Bruixa edita un nou cartell per lluitar contra les agressions masclistes


  • Comparteix:

Dues representants d'Hora Bruixa durant la presentació del cartell

Dues representants d'Hora Bruixa durant la presentació del cartell

Hora Bruixa ha editat un nou cartell per lluitar contra les agressions masclistes durant la Festa Major. Sota el lema 'No és no', el col·lectiu de dones feminista i revolucionari de Sant Cugat pretén que les entitats i locals d'oci de la ciutat se sumin a la causa per no tolerar cap agressió sexista ni sexual durant els quatre dies de festa grossa, ni en cap altre moment de l'any.

Una de les membres d'Hora Bruixa, Camila Sanint, ha explicat que sovint quan es barreja alcohol i oci s'intenten justificar actituds que són veritables agressions.

Camila Sanint

Estem parlant d'ambients d'oci on la presència de l'alcohol moltes vegades s'utilitza per justificar aquests tipus d'actituds i, a més, moltes vegades s'obvien alguns atacs.


El lema del cartell és el resultat del debat obert que el col·lectiu va celebrar la setmana passada on van participar una vintena de persones.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.