Narcís Castanyer es presenta a la reelecció com a president del CMSC per acabar la construcció de la nova seu


  • Comparteix:

Moment en què Castanyer i Recoder van col·locar la primera pedra del CMSC.

Moment en què Castanyer i Recoder van col·locar la primera pedra del CMSC.

Narcís Castanyer es presentarà a la reelecció com a president del Club Muntanyenc a les eleccions que se celebraran el 22 de juny amb l'objectiu de culminar el procés de construcció de la nova seu. Castanyer i la resta de la junta actual tenen previst no esgotar un altre mandat, i dimitir al cap de dos anys, un cop finalitzat el trasllat a les instal·lacions de la Rambla del Celler.

Narcís Castanyer vol presentar-se a la reelecció amb un programa de continuïtat, i amb l'objectiu prioritari de finalitzar el procés de construcció de la nova seu del Club Muntanyenc a la Rambla del Celler, la primera pedra del qual es va posar a finals de l'any passat. Castanyer ha anunciat que, un cop culminat el trasllat a les noves instal·lacions, la seva intenció és convocar eleccions anticipades i deixar via lliure a un nou equip directiu.

Narcís Castanyer

Volem culminar el procés de construcció de la nova seu i després, a mig mandat, convocar eleccions anticipades.


De moment no s'ha presentat cap candidatura alternativa, tot i que el període per presentar-les no s'esgota fins el proper 1 de juny. L'actual president, Narcís Castanyer, ha explicat que el propòsit de la seva candidatura és aconseguir que el Club Muntanyenc es consolidi, a la nova seu, com una entitat de referència a Sant Cugat.

Narcís Castanyer

L'objectiu no és només construir la nova seu, sinó omplir-la de contingut i fer del CMSC un punt de referència.


Uns 1.800 socis podran votar a les eleccions del 22 de juny, en què s'escolliran els càrrecs de president, sotspresident, tresorer, secretari i vocals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.