Uns desconeguts serren les potes d'un cavall del zoològic Cal Castillo, a Sol i Aire


  • Comparteix:

L'animal ha hagut de ser sacrificat perquè no patís.

L'animal ha hagut de ser sacrificat perquè no patís.

Uns desconeguts han entrat al nucli zoològic Cal Castillo, a Sol i Aire, i li han serrat les potes del darrere a un cavall. Com a conseqüència de les ferides, l'animal ha hagut de ser sacrificat i serà incinerat properament. El propietari del nucli zoològic, Josep Castillo, ha denunciat els fets a la Policia.

L'animal, conegut com 'Canyella', tenia un any d'edat i pertanyia a una raça de cavalls nans. Uns desconeguts li van serrar els tendons de les potes del darrere, i els veterinaris van aconsellar el seu sacrifici per estalviar-li el dolor, tenint en compte la magnitud de les ferides i la quantitat de sang perduda. Josep Castillo és el propietari del Nucli Zoològic.

Josep Castillo

Quan he arribat per donar el menjar als animals, he vist que el cavall no venia i que caminava amb els turmells. Li havien serrat els tendons de les potes del darrere.


Fa tres setmanes, el Nucli Zoològic Cal Castillo de Sol i Aire ja va ser víctima d'un altre atac. En aquella ocasió, uns desconeguts van tallar la xarxa que envolta la finca i diversos animals es van escapar. Josep Castillo.

Josep Castillo

Van tallar la xarxa de dos metres que envolta la finca i es van escapar burres catalanes, estruços i cavalls.


En aquella ocasió, agents de la policia, Protecció Civil i el Patronat de Collserola van aconseguir trobar els animals que s'havien escapat, i el propietari del Nucli Zoològic va decidir no interposar cap denúncia. Ara, Josep Castillo diu que està 'molt dolgut' per l'animalada, i ha decidit denunciar els fets a la policia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.