L'Assemblea de Resistències contra el Fòrum descobreix a Sant Cugat els interessos de la trobada


  • Comparteix:

El fòrum, asseguren, amaga interessos i especulació.

El fòrum, asseguren, amaga interessos i especulació.

El Fòrum de les Cultures 2004 no és una aposta per la solidaritat, la sostenibilitat i la pau sinó una trama d'enganys que només fomenten l'especulació immobiliària i les inversions de les multinacionals. Aquest ha estat els missatge que ha fet l'Assemblea de Resistències contra el Fòrum 2004 en una conferència que La Guitza ha organitzat per debatre els interessos d'aquest esdeveniment que arrencarà dissabte.

L'Assemblea de Resistències contra el Fòrum 2004 va néixer el juny de l'any passat amb la voluntat de donar a conèixer els veritables objectius, diuen, d'aquesta trobada internacional que s'inaugura dissabte a Barcelona. Segons l'entitat, els interessos del Fòrum no consisteixen en fomentar la pau i la sostenibilitat, perquè aposten -diuen- per incrementar la inversió empresarial i convertir la Ciutat Comtal en un centre turístic de luxe que s'allunya del ciutadà mig.

Per aquest motiu, el col.lectiu afirma que, a diferència dels Jocs Olímpics, les instal.lacions del Fòrum de les Cultures no revertirà en la ciutat sinó en la butxaca de les immobiliàries i les multinacionals. Escoltem el membre de l'assemblea, Joan Caselles:

Josep Caselles

Això del fòrum és una mentida descomunal, que entrenya molts enganys


Aquesta conferència s'emmarca dins el cicle de xerrades de temàtica social que el Casal Popular La Guitza ofereix dins el seu programa d'actes. La ponència sobre els interessos del Fòrum Barcelona 2004 ha estat una iniciativa que ha comptat amb el suport del Col.lectiu Antimilitarista de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.