El Casal TorreBlanca segueix informant al jovent sobre com organitzar les vacances


  • Comparteix:

La mostra està ubicada al Casal TorreBlanca

La mostra està ubicada al Casal TorreBlanca

La Mostra de Turisme Jove, ubicada al Casal TorreBlanca, ofereix aquest dimarts diverses activitats per facilitar al jovent l'organització de les vacances d'estiu. Als serveis i recursos que es poden trobar cada dia a la mostra, s'hi sumen un taller d'anglès i una xerrada sobre mobilitat internacional.

De dos quarts de deu a dotze del migdia, s'ofereix un taller d'anglès per viatjar, adreçat a joves de més de 16 anys. La primera sessió tractarà aspecte com l'allotjament, el 'check in' i demanar ajuda, entre altres. La segona part del taller serà dijous. Es requereix un nivell mínim A2 i inscripció prèvia a oficinajove@santcugat.cat i al telèfon 93.544.19.65.

A les sis de la tarda, serà el torn per a la xerrada 'Què cal tenir en compte abans de marxar de viatge?', que anirà a càrrec de Marta Argacha, assessora de Mobilitat Internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.