El club cannàbic de Roquetes-Can Magí estudia portar el cas a la justícia


  • Comparteix:

Moment de la reunió entre els veïns i el regidor Puigdomènech

Moment de la reunió entre els veïns i el regidor Puigdomènech

Els responsables del club cannàbic afectat per la moratòria decretada per l'Ajuntament es refermen en els seus drets i estan decidits a portar el cas a la justícia. D'altra banda, el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, s'ha reunit amb els veïns aquest dimecres per explicar els efectes de la moratòria.

El club, que vol obrir portes al barri de Roquetes-Can Magí, considera que compleix tots els requisits per engegar la seva activitat i per això optaran perquè siguin els seus advocats els que facin 'valer els seus drets'. Asseguren que disposen dels permisos necessaris per engegar la seva activitat i, com ha dit l'associat i veí de Can Magí Borja Cordeiro, continuaran lluitant, ara per la via judicial, per fer valer la llicència o aconseguir una indemnització.

Borja Cordeiro

Seguirem aquí i lluitarem pels nostres drets ara a través dels nostres advocats. Volem fer valdre la llicència o que ens indemnitzin i que d'una vegada regularitzin la situació.


Cordeiro i el president de l'associació han participat a la trobada que han mantingut els veïns del barri amb el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech. La trobada ha servit per informar dels efectes de la moratòria, Els veïns s'han mostrat satisfets amb el compromís de Puigdomènech d'aturar l'obertura del club i redactar una normativa que fixi, definitivament, les condicions per ubicar a la ciutat aquesta mena d'activitats.

El president de l'associació de veïns de Can Magí, Francesc López, ha explicat a Cugat.cat que tenen la intenció d'assistir al proper ple municipal i reclamar una solució definitiva.

Francesc López

Assistirem al pròxim ple per interpel·lar a l'Ajuntament i demanar una solució definitia i no un pedaç per trobar-nos igual d'aquí a un any.


La suspensió és per un període d'un any i inclou tant la sol·licitud de noves llicències com la comunicació prèvia d'inici d'activitats per a la instal·lació o l'ampliació d'aquests clubs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.