Susan George, ponent destacada d'aquest divendres a la Unipau


  • Comparteix:

Susan George, en una entrevista a TVC / Foto: TVC

Susan George, en una entrevista a TVC / Foto: TVC

La conferència de la politòloga i presidenta honorífica de l'Attac, Susan George, és el plat fort de la jornada d'aquest divendres al curs d'estiu de la Unipau. La xerrada començarà a dos quarts de cinc de la tarda, al Centre Borja, i porta per títol 'Els conflictes que acompanyaran el canvi climàtic'.

Coneguda activista
Entre altres responsabilitats, George és directora associada del Transnational Institute. Al llarg de la seva trajectòria, ha destacat per coordinar la campanya de moviments socials francesos contra l'Acord Multilateral d'Inversions (AMI) i per a la reforma de l'Organització Mundial del Comerç. Ha publicat diversos llibres, entre els quals sobresurt 'Informe Lugano', en què s'analitza, des de la perspectiva de l'autora, cap on es dirigeix el món si continua regit pel neoliberalisme.

Altres xerrades del dia
A les deu del matí, el professora del departament d'anàlisi econòmica de la Universitat de Saragossa Pedro Arrojo analitzarà 'Les lluites pel control dels recursos'.

A les dotze, serà el torn per l'escriptor i consultor sobre conflictes armats Yezid Arteta, que parlarà del conflicte intern a Colòmbia.

A dos quarts de sis, tindrà lloc la darrera conferència del dia: Òscar Mateos, de la Universitat Ramon Llull i membre del Grup d'Estudis Africans de la Universitat Autònoma de Madrid, parlarà del neoliberalisme a Àfrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.