Problemes identitaris que es tradueixen en conflictes, avui a la Unipau


  • Comparteix:

Les conferències continuen avui al Centre Borja

Les conferències continuen avui al Centre Borja

El seminari d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) continua aquest dissabte al Centre Borja amb l'anàlisi dels problemes identitaris que es transformen en conflictes. Una de les conferències destacades serà amb el periodista Tomàs Alcoverro, que parlarà sobre el jihadisme i Estat Islàmic.

Les sessions d'avui comencen a dos quarts deu del matí, amb la conferència 'Identitats que sumen, identitats que maten', amb José María Tortosa, sociòleg i membre de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau de la Universitat d'Alacant.

A tres quarts d'onze, és el torn per a la xerrada 'Quan la diferència es transforma en conflicte: una perspectiva de filosofia per fer les paus', amb Vicetn Martínez, director honorífic de la càtedra Unesco de Filosofia per la Pau, de la Universitat Jaume I de Castelló.

A dos quarts d'una, la psicòloga Romina Martínez i el professor de Ciència Política Salvador Martí oferiran la ponència 'Percepcions i dinàmiques individuals-comunitàries. Els perills d'una sola història'.

A la tarda, a dos quarts de cinc, arriba la conferència 'El conflicte d'Ucraïna: nacionalisme, geopolítica, propaganda i negoci', amb el professor universitari d'Història José A. Ruiz Jiménez.

La jornada es tanca, a dos quarts de sis, amb el periodista i corresponsal de 'La Vanguardia' a Orient Mitjà Tomàs Alcoverro, que analitzarà el nou jihadisme i l'Estat Islàmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.