Els veïns de la Rambla del Jardí, a Mira-sol, reclamen mesures urgents per aturar l'excés de velocitat


  • Comparteix:

Els veïns reclamen passos elevats per limitar la velocitat

Els veïns reclamen passos elevats per limitar la velocitat

Els veïns de la Rambla del Jardí de Mira-sol han adreçat una carta a l'alcalde i a la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, en què els fan responsables penals i morals dels possibles accidents que es produeixin en aquesta via, com a conseqüència de la manca de mesures per eradicar l'excés de velocitat. Els veïns denuncien que l'Ajuntament no ha fet res per dissuadir els conductors que superen el límit de velocitat en aquest carrer ni per aturar les curses il·legals de motos que es produeixen des de fa 6 anys.

Els veïns de la Rambla del Jardí, en el tram comprès entre l'avinguda de Bilbao i el Passeig de Rubí, estan farts de suportar cada dia als conductors que circulen a velocitats excessives i, a més, les curses de motos il·legals que s'organitzen cada divendres. Els veïns reclamen la instal·lació de passos elevats o qualsevol altra mesura dissuassòria per acabar amb les conductes temeràries d'aquests conductors, i adverteixen a l'alcalde i a la responsable de Territori que els faran responsables penals i morals si es produeix un accident. Ho explica la portaveu dels veïns, Cristina Graboleda.

Cristina Graboleda

Des del juliol, quan ho vam denunciar, l'Ajuntament no ha pres cap mesura. Fem responsable a l'alcalde i a Mercè Conesa dels possibles accidents que s'hi produeixin.


Aquest tram de la Rambla del Jardí és l'única via de la zona que no compta amb passos elevats. Aquest motiu, i el fet que la rambla sigui l'única via d'unió entre Mira-sol, Sant Cugat, Valldoreix i Mas Janer, la converteixen en un circuit 'atractiu' per als conductors irresponsables per augmentar la velocitat i celebrar carreres nocturnes de motos que posen en perill els veïns de la zona. Per això, Cristina Graboleda adverteix a l'Ajuntament que s'han de prendre mesures dissuassòries abans que s'hagi de lamentar una desgràcia.

Cristina Graboleda

S'han de prendre mesures abans que haguem de lamentar una desgràcia.


Els veïns asseguren que no es pot esperar a que es produeixi un accident per instal·lar els passos elevats, com ja va succeir, recorden, al carrer Ramon Muntaner, on va morir un jove quan participava en una carrera il·legal de motos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.