El curs d'estiu de la Unipau aborda avui els poders internacionals


Temes relacionats

Tomàs Alcoverro: 'El nou jihadisme va per llarg' (12/jul/15)

Susan George: 'No tenim líders amb visió, i això és el que es necessita' (12/jul/15)

La Unipau engega el curs d'estiu per aclarir què hi ha darrere dels conflictes ( 9/jul/15)


  • Comparteix:

Les conferències tenen lloc a Centre Borja / Foto: Unipau

Les conferències tenen lloc a Centre Borja / Foto: Unipau

El curs d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) centra les conferències d'aquest dilluns en els poders internacionals. Les xerrades comencen a dos quarts de deu del matí al Centre Borja, per on passaran experts com el director del Centre d'Estudis i Recerca sobre l'Àsia Oriental de la UAB, Sean Golden, el catedràtic Antoni Segura i el president de la Unipau, Arcadi Oliveres.

Arrenca la jornada la conferència 'La Xina i Rússia a l'ordre mundial emergent', a càrrec del director del Centre d'Estudis i Recerca sobre l'Àsia Oriental de la UAB, Sean Golden. Li agafa el relleu, a tres quarts d'onze, el catedràtic en Història Contemporània i director del Centre d'Estudis Històrics Internacionals de la UB, Antoni Segura, amb 'Els EUA i el món àrab, nous equilibris de poder'.

A partir de dos quarts d'una del migdia, Claudio Yoldi, professor de Dret de la UG, ofereix 'Ideologia lúdica! Idearis polítics dins els jocs d'estratègia i simulació històrica'.

Ja a la tarda, a dos quarts de cinc, el president de la Unipau, Arcadi Oliveres, parlarà del paper de la comunitat internacional. Tanca aquesta cinquena jornada de curs la periodista independent Marta Molina amb la conferència 'Els mitjans independents en el context de conflicte social'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.