Esart trasllada els graus a Barcelona i manté el batxillerat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El campus d'arts escèniques, música i imatge Esart impartirà a Barcelona els graus universitaris que fins ara acollia Sant Cugat. El batxillerat es manté al Centre Cultural municipal de la nostra ciutat.

Fonts del centre han explicat a Cugat.cat que l'elevada demanda de places ha forçat el campus a buscar noves instal·lacions. Un edifici al carrer de Còrsega que ha deixat lliure la Universitat de Barcelona (UB) serà el lloc on s'oferiran els graus universitaris a partir de setembre. En l'actual procés de matriculació, l'alumnat interessat a cursar els graus ja rep la informació que rebrà les classes a la capital.

Un projecte a la ciutat des del 2013
El Campus Esart va obrir les portes a Sant Cugat el curs 2013-2014 amb batxillerats oficials centrats en estudis de música, dansa, arts escèniques i producció audiovisual. El centre es va ubicar a l'entorn del Centre Cultural i està gestionat pel grup Montcau. En aquest darrer curs, els graus universitaris es van afegir a l'oferta educativa.

L'arribada d'Esart va generar el mandat passat crítiques de l'oposició per la manca d'informació de l'acord establert entre el consistori i el campus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.