Neix Groupnote, una plataforma per agilitzar les converses de grup a Internet


  • Comparteix:

Groupnote facilita la comunicació en grups de la xarxa

Groupnote facilita la comunicació en grups de la xarxa

Tres santcugatencs acaben de llençar al mercat Groupnote, una plataforma online per facilitar la comunicació en grups d''smartphones' i ordinadors. La plataforma vol acabar amb les converses llargues que dilueixen el missatge principal i que solen tenir lloc en aquests xats. La iniciativa està pensada per als sectors educactiu, empresarial i hospitalari.

Groupnote permet crear grups privats on l'administrador o l'emissor autoritzat decideix a qui escriu en cada moment. Així s'evita que es generin fils de conversa massa llargs que poden amagar el motiu del missatge inicial. Un dels impulsors, Carlos Aparicio, explica la millora que suposaria per a un grup de comunicació format, per exemple, per un centenar de persones.

Carlos Aparicio

Si crees un grup de 100 persones, et pots dirigir a totes alhora. Si et vols dirigir a una en concret, tens els missatges privats, que només poden activar les persones del grup que tenen permís.


Evolució de Classnote
La plataforma és grautïta i està disponible per a Iphone, Android i ordinadors. La primera versió de la plataforma va ser Classnote, que es va usar en centres educatius de Sabadell per unificar les comunicacions de les escoles en un sol mitjà. Després d'aquesta prova, els tres santcugatencs han millorat l'original per engoblar sectors com les asseguradores i els hospitals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.