La C16 tindrà nous descomptes per descongestionar la C55 i la C58


  • Comparteix:

La C-16 al seu pas per Sant Cugat / Foto: Túnels de Vallvidrera

La C-16 al seu pas per Sant Cugat / Foto: Túnels de Vallvidrera

La C16 tindrà nous descomptes per descongestionar la C55 i la C58. El govern ha aprovat les noves tarifes per promoure l'ús d'aquesta via, que passa per Sant Cugat, i aplicarà un descompte del 18,37% de dilluns a divendres no festius. A més, es posarà en funcionament un sistema de peatge tancat virtual per als recorreguts interns amb origen i destí als enllaços 13-21. Així, els usuaris pagaran només pels quilòmetres recorreguts.

La reducció del 18,37% addicional en la tarifa s'aplica a tots els vehicles lleugers de dilluns a divendres no festius, a partir de l'endemà de la publicació del decret al DOGC, aquesta mateixa setmana.

Es mantenen els actuals moviments o recorreguts gratuïts (els que tenen els seu origen i destinació entre els enllaços 13 AP7/B30/Sant Cugat del Vallès i 16 Rubí/Sant Quirze del Vallès). Es conserven els descomptes del 30% per recurrència, el 30% per a vehicles ecològics i el 40% per a vehicles d'alta ocupació. També es manté la reducció del 45% de dilluns a divendres no festius. A més, a partir del 15 de setembre s'hi afegirà la bonificació del 100% per a vehicles elèctrics.

En aquests casos, els nous descomptes s'aplicaran a partir del gener de 2016 una vegada implementats els sistemes de verificació i control necessaris. Dimarts també s'inicia el procés per licitar la instal·lació d'aquests sistemes. Cal que els usuaris facin el pagament del peatge mitjançant sistema dinàmic o telepeatge (Via-T) o qualsevol altre sistema dinàmic prèviament autoritzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.