Generalitat, Diputació i Localret presenten el Catalonia SmartLab


  • Comparteix:

Moment de la presentació

Moment de la presentació

La Generalitat, la Diputació de Barcelona i Localret han presentat Catalonia SmartLab, una xarxa catalana de laboratoris urbans per provar solucions i iniciatives 'smarts' per impulsar el desplegament de projectes de ciutats intel·ligents a Catalunya.

Catalonia SmartLab forma part de l'estratègia global d’SmartCat de manera que el concepte i les actuacions de les 'ciutats intel·ligents' acabin formant el conjunt de Catalunya com a una 'smart region'. D'aquesta manera l'SmartLab vol esdevenir, a partir de les iniciatives arreu del territori i amb el suport del govern català i els ens de suport al món local com ara les diputacions, 'una xarxa de laboratoris urbans dedicats a provar i validar les solucions smart en entorns reals'.

Els promotors de la iniciativa han volgut deixar clar que Catalonia SmatLab és un espai de proves per a productes o serveis que impliquin beneficis per al funcionament dels municipis o dels ajuntaments, però no en un espai de proves de productes ja comercialitzats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.