El Terra Dolça tancarà aquest dissabte després de 10 anys d'història


  • Comparteix:

Una imatge de l'interior del local / Foto: Terra Dolça

Una imatge de l'interior del local / Foto: Terra Dolça

El restaurant i espai cultural Terra Dolça tancarà aquest dissabte després d'una dècada al carrer d'Enric Granados. El seu propietari, Guim Pros, ha declarat a Cugat.cat que posa punt final a l'espai per centrar-se en un nou projecte professional en l'àmbit gastronòmic, una oportunitat, 'que no es podia deixar escapar'.

L'espai va néixer el 13 de maig del 2005, les obres havien començat un any abans, amb la intenció d'unir l'esfera gastronòmica i la cultural i hi han passat artistes com Pau Riba, Feliu Ventura i Cesc Freixas, així com altres personalitats de l'àmbit cultural i periodístic com Mònica Terribas, Víctor Alexandre i Martxelo Otamendi.

El propietari del negoci, Guim Pros, reconeix que li sap greu acabar amb el Terra Dolça, però que era una molt bona oportunitat professional.

Guim Pros

La sensació és que estic content per un cantó, però per un altre han estat 11 anys aquí, ha costat aixecar això i ara ens fa pena.


Pros espera fer un últim acte per acomiadar l'espai al setembre, però encara no està confirmat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.