Els Mossos investiguen diversos casos d'agressions sexuals a Sant Cugat


  • Comparteix:

Missatge de Whatsapp que està circulant per Sant Cugat i que alerta d'una altra violació falsa

Missatge de Whatsapp que està circulant per Sant Cugat i que alerta d'una altra violació falsa

Els Mossos d'Esquadra estan investigant diversos casos d'agressions sexuals produïts a Sant Cugat en les darreres setmanes, segons han confirmat fonts del cos a Cugat.cat. La policia no ha volgut facilitar, però, la descripció de l'agressor, ni el nombre de dones agredides, tot i que l'agència EFE apunta que almenys serien nou casos, citant fonts de la investigació. Les mateixes fonts han explicat que s'ha creat un dispositiu de seguretat especial, tot i que asseguren que els casos no han de generar alarma entre la població i que les agressions han consistit en tocaments en parts íntimes.

La policia ha explicat que les agressions s'han produït espaiades en el temps i que la línia d'investigació oberta s'està centrant en saber si es tracta d'un mateix agressor per a tots els fets o que es pugui donar el cas que siguin diferents persones, un fet que no es decarta, encara.

Segons EFE, es tracta d'un home que sempre actua d'esquena perquè no se li vegi la cara i que el dilluns 20 de juliol va tornar a actuar després que ho fes per última vegada al febrer. Tot i que existeixen diverses denúncies, cap de les dones agredides ha pogut donar una descripció clara de l'agressor. Aquest fet està dificultant la feina de la policia, segons ha informat a EFE un portaveu dels Mossos. Totes les agressions s'han produït durant el matí a dones que es trobaven soles, en llocs diferents.

L'última agressió es va produir la setmana passada a tres quarts de nou del matí al Parc Central i la víctima va ser una dona de 30 anys que corria al parc, com feia habitualment cada matí. Segons han explicat a EFE fonts pròximes a la investigació, l'agressor es va posar a córrer darrere i quan la dona va reduir la marxa i es va parar per prendre aire, l'home la va empènyer amb violència i la va tirar a terra.

L'agressor, un home blanc, de cabells curts i castany, de complexió més aviat atlètica i que vestia una samarreta d'esport de color blau elèctric, es va donar a la fuga.

Desmenteixen missatge de Whatsapp
Fonts dels Mossos han volgut desmentir un missatge de Whatsapp que està circulant entre diverses persones del municipi i que alerta d'una violació 'amb molta violència' a una noia quan practicava esport al Parc Central, el dijous 23 de juliol. Els Mossos d'Esquadra asseguren que no tenen cap denúncia per una violació d'aquestes característiques com el missatge indica, tot i que aparentment guarda relació amb el mateix cas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.