Els horts de Can Monmany continuen obrint portes a persones en risc d'exclusió


  • Comparteix:

Pellicer, visitant els horts / Foto: Localpres

Pellicer, visitant els horts / Foto: Localpres

Quatre de les 17 persones amb risc d'exclusió social que han rebut formació en horticultura en els horts de Can Monmany han aconseguit feina. Ha estat a través de la segona edició de formació que engega Serveis Socials i la cooperativa l'Ortiga, que l'any passat ja va aconseguir dues insercions laborals.

La iniciativa utilitza l'agricultura ecològica per fomentar l'autonomia i cobrir necessitats de caire relacional. La tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, que ha visitat els horts, assegura que 'els participants milloren les seves habilitats motrius, augmenten la seva autoestima i autonomia, i milloren les seves habilitats socials i creen nous vincles'.

El programa combina la formació teòrica amb la pràctica, aquesta última dins les 14 parcel·les de la finca de Can Monmany a Valldoreix. Els participants actuals van començar a l'abril i acabaran el desembre. A banda de les quatre persones que han obtingut feina, una cinquena ha rebut una oferta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.