Recoder demana 'paciència' als veïns de la plaça d'en Coll i promet que es vianantitzarà en els proper dies


  • Comparteix:

L'alcalde diu que es vianantitzarà la plaça quan es pugui tallar totalment el trànsit.

L'alcalde diu que es vianantitzarà la plaça quan es pugui tallar totalment el trànsit.

L'equip de govern, en resposta a la manifestació d'aquest dissabte, ha anunciat que la vianantització total de la Plaça de'n Coll es farà tan bon punt entri en funcionament l'escorxador al nou emplaçament de Can Calopa, i es pugui enderrocar el de l'avinguda Ragull. L'alcalde ha demanat 'paciència' als veïns i ha promès que tant bon punt es pugui tallar totalment el trànsit, s'arreglaran les lloses trencades i les llambordes enfonsades. Lluís Recoder ha aclarit que la reparació no costarà ni un cèntim al consistori sinó que el responsable d'assumir les reparacions és l'empresa constructora.

Lluís Recoder ha explicat que de moment s'està fent un repàs dels problemes més greus, però que la reparació a fons de la plaça d'en Coll no es podrà iniciar fins que es desviï el trajecte de l'autobús que actualment travessa la plaça. I això no es podrà fer, afegeix Recoder, fins que s'enderroqui el vell edifici de l'escorxador i s'obri el pas pel Torrent de Ferrussons. Per tot això, l'alcalde ha demanat 'paciència' als veïns, i els ha promès que el problema del mal estat del paviment s'acabarà solucionant.

Lluís Recoder

Fins que no poguem treure el bus i desviar-lo pel Torrent de Ferrussons no podrem solucionar del tot el problema.


Lluís Recoder ha volgut respondre també a la petició de responsabilitats dels veïns afectats, i ha subratllat que l'encarregada de fer el manteniment de la plaça és l'empresa que, ara fa un any, va fer les obres de remodelació.

Lluís Recoder

L'Ajuntament no ha de pagar les reparacions, ho ha de fer l'empresa que va fer les obres.


Malgrat tot, Lluís Recoder ha fet un balanç molt positiu del resultat del Pla del Centre, que ha permès vianantitzar l'eix que va des de la plaça d'en Coll fins a l'estació. L'alcalde ha assegurat, a més, que el resultat de la remodelació de la plaça d'en Coll és satisfactori, al marge dels problemes amb el paviment, que s'arreglaran tan aviat com sigui possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.