Mossos i Policia Local apel·len a la responsabilitat en la mobilitat estiuenca


  • Comparteix:

La precaució sempre ha d'estar present a la carretera / Foto: ACN

La precaució sempre ha d'estar present a la carretera / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra i les policies locals estableixen una estratègia operativa de controls intensius de velocitat amb l'objectiu de controlar la velocitat excessiva, en el marc d'una campanya de control i vigilància coordinada pel Servei Català de Trànsit (SCT). L'actuació, que ha arrencat aquest dilluns fins aquest diumenge, té abast territorial europeu ja que coincideix amb la que porta a terme l'Organització Internacional de Policies de Trànsit (TISPOL) simultàniament a diversos països d'Europa.

El SCT demana als usuaris que aquest agost no abaixin la guàrdia en la circulació, tant en els trajectes llargs d’anada i retorn de les vacances per la xarxa viària principal com en els desplaçaments curts per vies secundàries, una vegada ubicats a les destinacions de vacances. En aquest sentit s’apel·la a la responsabilitat dels conductors en la mobilitat estiuenca, atès que el comportament dels usuaris ha estat determinant per aconseguir reduir la sinistralitat viària a Catalunya els darrers anys.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.