Els usuaris del Bicibox creixen un 25,7% el primer semestre de l'any


  • Comparteix:

El servei de Bicibox a la parada de l'estació de Lluís Millet / Foto: Localpres

El servei de Bicibox a la parada de l'estació de Lluís Millet / Foto: Localpres

Els usuaris del servei Bicibox han augmentat un 25,7% durant els primer semestre de 2015, segons dades de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Des de desembre de l'any passat, el nombre de ciutadans que utilitzen el servei ha incorporat 87 persones més i arriba a les 425. L'increment segueix la mateixa tendència al conjunt de país, on el Bicibox reuneix un total de 4.596 interessats.

Entre gener i juliol Sant Cugat ha tingut 9.718 bicicletes estacionades amb un increment del 41%. Un període que ha coincidit amb la creació de set places més del Bicibox a la ciutat, l'únic municipi que ha ampliat espai juntament amb Esplugues i Cornellà.

En canvi si es pren com a referència el mes de juliol, l'AMB destaca que Sant Cugat és l'única localitat, amb Sant Just, que ha experimentat una baixada d'ús amb relació al juliol de 2014. El descens és del 3%.

Sant Cugat ha tingut 425 usuaris durant els primers sis mesos de l'any, sent la tercera ciutat amb aquest servei que desperta més interès després de l'Hospitalet i Cornellà.

El Bicibox és un servei públic d'aparcaments segurs per a bicicletes privades. És la primera xarxa d'aparcaments segures per a bicicletes pròpies que funciona a l'Estat espanyol. L'AMB n'és la creadora i la titular del servei. L'empresa Movement el gestiona. Actualment compta amb 136 estacions que hi ha repartides entre 13 municipis.

Nou estacions i 84 places
FGC Sant Cugat 1 (av. Lluís Companys): 7 places
FGC Sant Cugat 2 (pl. Lluís Millet): 14 places
FGC Sant Cugat (c. Andana): 7 places
FGC Mira-sol (pl. Joan Borràs): 7 places
Ajuntament 1 (pl. de la Vila): 7 places
Ajuntament 2 (pl. de la Vila): 14 places
Casa de Cultura (c. Castellví): 7 places.
Teatre-Auditori - Biblioteca (av. Pla del Vinyet): 7 places
FGC Valldoreix (pl. de l'Estació): 7 places
FGC Volpelleres (pl. de la Vinya): 7 places

Per donar-se d'alta cal entrar a Bicibox.cat, trucar al 93 480 15 59 o anar a l’Oficina d’Atenció al Client, situada a Cornellà de Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.