Els Gausacs inicien temporada amb actuacions a Barcelona, Rubí i Valldoreix


  • Comparteix:

Els camises verdes actuant a la Plaça Octavià

Els camises verdes actuant a la Plaça Octavià

Els Gausacs inicien la nova temporada aquest setembre amb actuacions a Barcelona, Rubí i Valldoreix. La colla santcugatenca ha començat els assajos el 21 d'agost per tornar a agafar confiança després de les vacances.

La primera cita serà el 5 de setembre a La Bodeta, Barcelona, on els camises verdes coincidiran amb els Castellers d'Esparraguera. El diumenge 6 de setembre amb motiu de la festa de Sant Roc la colla actuarà a les dotze del migdia a Rubí, on compartirà la plaça del Doctor Guardiet amb els castellers de la ciutat veïna i també amb els de la Vila de Gràcia i els de Castelldefels. El darrer esdeveniment del mes serà el dia 20, a la Festa Major de Valldoreix, en una jornada que comptarà amb les intervencions dels Moixiganguers d'Igualada i els Xics de Granollers.

El cap de premsa dels Gausacs, Ferran Ballester, explica que l'objectiu per aquestes actuacions és fer més pinya a través de castells grans que ja s'han aconseguit.

Ferran Ballester

El que estem treballant no és assolir una gran qualitat tècnica sinó sobretot un grau de responsabilitat i que la gent assumeixi que necessitem que estiguin al nostre costat per fer grans castells.


L'entitat participarà a la Vía Lliure on farà castells al tram de Sant Cugat des de les quatre a un quart de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.